A megrendelés lépései

Hogyan rendelj a madebyNagyiról?

  1. Termék kiválasztása: Találtál valamit ami tetszik? Válaszd ki a neked megfelelő méretet. Döntsd el hogy szeretnél-e pompomot a sapkáddal. A “Kosárba” gombra való kattintással tudod az adott terméket kiválasztani és a kosaradba helyezni.
  2. Kosár és Pénztár: Ha befejezted a vásárlást a kosarad tartalmát a jobb felső sarkoban található bevásárlókocsi ikonra kattintva tudod megtekinteni. A “Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva tudod a vásárlást lebonyolítani.
  3. Vásárlói adatok: A “Tovább a pénztárhoz” gombbal a Vásárlói információk oldalra jutsz. Itt a szállításhoz szükséges adatokat kell megadnod (email cím, név, postai cím és telefonszám). A kosarad tartalmát a jobb felső sarkoban található bevásárlókocsi ikonra kattintva tudod módosítani.
  4. Megrendelés elküldése: Ha kitöltötted a vásárlói információkat, és a Felhasználási és Rendelési feltételeket elfogadtad a szöveg mellett található kis négyzet kipipálásával, a “Megrendelés elküldése” gombra kattintva tudod a kiválasztott termékeket megrendelni.
  5. Fizetési mód: Direkt banki átutalással tudsz fizetni az alábbi számlaszámra: HU15 1040 3758 5052 6548 7849 1000 (Kereskedelmi és Hitelbank) Babelprojekt KFT nevére. A rendelésed a fizetés beérkezése után kerül feldolgozásra.